Matematik Sanat Etkinlikleri

1 RAKAMINDAN DENİZ ATI KALIPLI SANAT ETKİNLİĞİ OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI – 1 RAKAMI

OKUL ÖNCESİ KALIPLI SANAT ETKİNLİĞİ DENİZ ATI

Çocuklara rakamları gösterirken yaratıcı yollar kullanarak daha kalıcı bir öğrenme sağlayabiliriz. Özellikle rakamları ters yönde yazan çocuklar için rakamı bir nesneye benzeterek göstermek ve görsel hafızasını kullanarak aklında kalmasını sağlamak daha kolay olacaktır. Bu başlıkta sizinle 1 rakamından deniz atı sanat etkinliğini paylaşağım.

okul öncesi kalıplı sanat etkinliği – bir rakamından deniz atı – preschool printable seahorse craft with number 1, 1 rakamı sanat etkinliği kalıplı,

Etkinlik kalıbımızı eğer yazıcınız yoksa siz de kendiniz çizebilirsiniz. Çocukların severek yapacağını düşündüğüm bir çalışma. Çocuklarımız bu çalışmayı renklendirecekler, istedikleri tür boya kullanabilirler. Resim boyandıktan sonra dış çizgilerinden kesiyoruz. Deniz atı için ; oynar göz ve renkli kağıtlar da kullanarak yüzgeçlerini (yüzgeçleri için renkli kağıt veya grapon kağıdı kullanılabilir) de ekledikten sonra etkinliğimiz bitmiş oluyor.

Burada etkinliğin benim tamamladığım halini görüyorsunuz. Çocuklar kendi yaratıcılıklarını kullanarak tamamlayabilirler. Herkese iyi eğlenceler.

You may also like...

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial